OVER MEZELF

Ik studeerde in 1996 af als tuin- en landschapsarchitect aan de Erasmushogeschool Brussel. Daarna volgde ik de opleiding milieukunde, en deed ik ervaring op over natuur en ecologie bij Natuurpunt en Velt. Sinds 2005 werk ik als zelfstandig tuin- en landschapsarchitect.

Ik hou van mooie lijnen en vormen, en heb een zwak voor kunst en schoonheid. Het creatieve zit me in het bloed. Dat maakt dat ik heel graag ideeën en concepten uitdenk. Tegelijkertijd sta ik vol bewondering voor de pracht van de natuur, en ben ik overtuigd van het belang van de bescherming en de ontwikkeling ervan. Tuinen kunnen een belangrijke rol spelen in de context van klimaat en biodiversiteit. En daar wil ik via mijn tuinontwerpen een bijdrage voor leveren, daarom werk ik op een ecologische manier; met respect voor het milieu en klimaat, en met oog voor natuur en biodiversiteit. Zowel voor particulieren als voor buren-& wooncollectieven.

 

Maite Grugeon

Deel je mijn visie? Heb je interesse in een mooi, verrassend en natuurlijk tuinontwerp? Neem contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

 

Volg ons op socials:

Lees onze blog

Ecotuinontwerp is aangesloten bij de vakgroep Blikveld vzw, BVTL en IFLA